Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFŞİN BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DESTEK

Afşin Belediyesi ilçe genelindeki

Afşin Belediyesi ilçe genelindeki tüm 12. Sınıf öğrencilerine üniversiteye hazırlık eğitimi içeren online eğitim kartları hediye etti.

Afşin Fen Lisesi’nde Belediye Başkanı Sn. Mehmet Fatih Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Fatih KABA’nın da katıldığı dağıtım faaliyetleri öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Öğrencilerle sohbet eden Başkan Güven; “Öğrencilerimizin eğitimine belediye olarak özel bir önem veriyor, yakından takip ediyoruz. Afşinli gençlerin ilkokuldan başlayarak üniversite eğitimine kadar olan süreçte sosyal belediyecilik anlayışıyla desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Onların refah içerisinde yaşayacakları bir ilçeyi inşa ederken, onların da kendi geleceklerini inşa edebilmeleri bizler için çok önemli.

Öğrenci kardeşlerim ile sohbet ederken onların gözlerindeki ışık bana ve arkadaşlarıma gelecek için umut veriyor. Onların beklentilerinin karşılanması, onların yaşama adapte olmasını yakından görmek bizleri memnun ediyor. İlçe milli eğitim müdürümüz  Kaba ile bu alanda çok verimli iş birlikleri yapıyor olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Kendisine buradan özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bu alanda yeni projeler için ben ve arkadaşlarım da çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.