Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş’ta Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş 7. olağan kongresinde  konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün bir kez daha asla bu keyfin şehri Kahramanmaraş’ta olmanın sizlerle kucaklaşmanın mutluluğu içindeyim. Yaklaşık 9 aylık hasretin ardından Afşin, Andırın, Çağlayancerit, Dulkadiroğlu, Elbistan, Ekinözü, Göksun, Nurhak, Onikişubat, Pazarcık, Türkoğlu’nu selamlıyorum. Biliyorsunuz en son Kahramanmaraş’ın 100. kurtuluş yıldönümü olan 12 Şubat’ta da sizlerle birlikteydik. Mücadelesiyle istikrarıyla bize güç veren moral veren ve Maraş da olmak işte bunun için her defasında bizleri heyecanlandırır mutlu eder. Sana boşuna Türkiye’nin köşe taşı, kalem taşı dönmemiştir.

Ülke ve millet olarak kritik bir dönemeçten geçiyoruz. Bir asır önceki gibi bizi adeta içinde boğmak, yok etmek istediklerini Anadolu topraklarından yeni bir silkinişle, yeni bir şahlanış da bölgemize ve dünyaya barış huzur adalet getirecek bir mücadelenin içindeyiz. Milletimiz bu tarihi sürecin sorumluluğunu da son 18 yıldır olduğu gibi yine AK Partiye vermiştir. Üye sayımızın 11 milyon 200 bini bulması bunun en büyük ispatıdır. Kadın kollarımızın üye sayısının 5 milyon 200 bine ulaşması, bu mücadele hanım kardeşlerimizin de sahip çıktığını çok açık ve net göstermektedir. Gençlik kollarımızın üye sayısının 1 milyon 240 bine yaklaşması bu mücadele gençlerimizin sahip çıktığının ispatıdır.

Hedefimiz 2023’e kadar her yıl 1 milyon yeni evlerimize kervan menzili ne ulaştırmaktır. AK Parti’nin 7. olağan kongresine de işte böyle hayati bir dönemde gerçekleştiriyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinin lokomotifleri AK Parti’nin genel başkanından, mahalle temsilcisine kadar tüm kadroları yapıyor. Kaderimize ve Türkiye’nin kaderiyle istikbalimizin milletimizin istikbali ile bir görüyoruz.

AK Parti milletin partisidir. İsmi cismi ne olursa olsun hiç kimsenin kendi şahsi hesaplarını, hedeflerini hırslarını bu onun büyük davaların önüne koymasına tahammülümüz olamaz. Bunun için hızlı değişim gerçeğinden kopmadan ama 19 yıldır partimize hizmet etmiş davamıza bağlılığını koruyan herkesi kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz”