Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sportif Bir Sedan; Hyundai Yeni Elantra N Line

Hyundai, sportif sedan otomobil

Hyundai, sportif sedan otomobil tutkunlarına Elantra N Line’ı takdim ediyor.

Yeni otomobil, sportif gövde kitiyle beraber rahat bir iç mekan ve konfor donanımları da sunuyor.

Elantra N Line, ayrıca hibrit motor seçeneği ve mobilite çözümleriyle tüm ihtiyaçları karşılayacak.

Hyundai Motor Company, ürün ve teknoloji gelişimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz ay çizimleri paylaşılan Elantra N Line, nihayet resmi olarak tanıtıldı. Güncel versiyona göre daha sportif bir yapıda olan N Line versiyonu, alçak ve geniş gövdesiyle güçlü bir duruş sergiliyor.

Sportif Bir Sedan; Hyundai Yeni Elantra N Line

N Line için özel bir tasarım ve performans artırıcı unsurlarla karakterize edilen Elantra, Hyundai’nin yüksek performanslı N markası tarafından geliştirildi. Elantra N Line, 1.6 litrelik GDI turboşarjlı benzinli motoruyla 201 beygir güç ve 265 Nm tork üretirken, altı ileri manuel veya yedi vitesli çift debriyajlı şanzıman (DCT) ile tercih edilebiliyor. Güçlendirilmişmotoruyla canlı bir sürüş deneyimi sunan otomobil, 18 inç çapındaki jantları, çok bağlantılı bağımsız arka süspansiyonu ve daha büyük fren diskleriyle üstün bir yol tutuş vaad ediyor.Ayrıca, yol tutuş performansı için sertliği artırılmışsüspansiyonlar da Elantra’nın çeşitli mekanik iyileştirmelerinden bazıları.

Sportif Bir Sedan Hyundai Yeni Elantra N Line

Direksiyon arkasına yerleştirilen kulakçıklarla vites değişimleri manuel olarak yapılabilirken ayrıca araçta yer alan“Sürüş Modu”gibi sürücü odaklı özellikler, kullanıcısına etkileyici bir performans deneyimi sağlıyor. Kırmızı dikişli deri kaplı ve delikli N direksiyon simidi, deri destekli N spor koltuklar, metal materyallere ve deri kaplamaya sahip vites topuzu ve mat krom pedallar gibi iç tasarım öğeleri de Elantra’nın sportif tasarımını destekliyor.