Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURU

Bazı basın-yayın organları ve sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna yansıyan Dulkadiroğlu ilçemizdeki bir ilkokulda taciz iddialarıyla ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Bazı basın-yayın organları ve

KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURU
ASAYİŞ
Kahramanmaraş’ta taciz iddiası

Kahramanmaraş Valiliği, bir okulda yaşanan taciz iddialarıyla ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Açıklamada, “Bazı basın-yayın organları ve sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna yansıyan Dulkadiroğlu ilçemizdeki bir ilkokulda taciz iddialarıyla ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
Bahse konu iddialarla ilgili Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanlığınca idari soruşturma yapılmış, ayrıca daha kapsamlı bir inceleme/soruşturma yapılması için Millî Eğitim Bakanlığından müfettiş talebinde bulunulmuştur.
Soruşturmanın selameti için şikayetçi öğretmen A.M. talebi doğrultusunda başka bir okulda geçici görevlendirilmiş, Okul Müdürü N.S. ile aynı okul müdür yardımcısı N.Y. ve yine aynı okul öğretmeni Ö.A. soruşturma sürecinde Valiliğimizce, 657 sayılı Kanunun 137. Maddesi kapsamında görevden uzaklaştırılmıştır.
İddialarla ilgili adli ve idari işlemler Valiliğimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

kahramanmaras valiliginden kamuoyuna duyuru