Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hizmet İş Kahramanmaraş Şube Başkan Adayı Kurt: İşçilerimizin sesi olmaya geliyoruz

Hak İş Konfederasyonuna bağlı

Hak İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanlığı seçimli genel kurul 3 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Kongre öncesi açıklamalarda bulunan Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkan adayı Önder Kurt, emeğin ve alın terinin yegane temsilcisi işçilerimizin sesi olmaya geliyoruz dedi.

Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanlığı 12’nci seçimli genel kurulu 3 Şubat 2022 tarihinde Perşembe günü gerçekleştirilecek.

130 delegenin oy kullanacağı seçimli genel kurul öncesi değerlendirmelerde bulunan Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkan adayı Önder Kurt, şeffaf yönetim anlayışıyla işçi ve işveren arasında köprü olacaklarını söyledi.

Kurt, açıklamasında: “Demokrasimizin olmazsa olmazı işçi arkadaşlarımızın sesi olmak, haklarını en iyi şekilde savunmak ve sürdürülebilir kılmak için bu yola çıktık. Şeffaf bir yönetim anlayışı bizlerin en büyük ilkelerinden olacak. Sendikamızın asli gayesi olan çalışanlarımızın haklarını dün olduğu gibi bugün ve bugünden sonrada koruyarak, daha iyi bir çalışma sürdürmeye odaklanacağız. İşverenlerimiz olan tüm belediye yönetimleriyle pozitif bir anlayış ve karşılıklı diyalog içerisinde çalışanlarımızın hakları için taraflar arasında iyi diyaloglar kuracağız. Seçimli genel kurulumuzun Hak İş Konfederasyonumuzun misyonuna yakışır bir sağduyu ortamında, özgür irade ve demokratik şölen gibi geçmesini diliyorum.” Dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan işkollarındaki işçi sayıları ve sendikaların üye sayılarına ilişkin 2022 Ocak ayı istatistiklerine değinen Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkan adayı Önder Kurt: “2017 yılından buyana Türkiye’nin en büyük işçi sendikası olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gün açıklanan istatistik verilerine göre Hizmet İş Sendikamız 243 bin 643 kişilik kocaman bir aile oldu. Ben inanıyorum ki Hizmet-İş Sendikamızın onurlu ve ilkeli mücadelesi dün olduğu gibi yarında devam edecek.”