Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkoğlu’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Türkoğlu ilçesinde  30 Ağustos

Türkoğlu ilçesinde  30 Ağustos Zafer Bayramı, koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlı katılımla düzenlenen törenle kutlandı.

Türkoğlu Millet meydanında düzenlenen törende koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlı katılımla düzenlenen törende saygı duruşu ve İstiklal marşı nın okunması ile devam eden törende  günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

30 Ağustos Zafer bayramı kutlamalarında bir konuşma yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Kahraman Türk ordusu, 26 Ağustos’ta başlayıp, 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile Dumlupınar’da Anadolu’nun ebedi olarak Türk yurdu olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır.

Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan 30 Ağustos Zaferi, Türk Milleti’nin, ordusu ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır.

Türkoğlu'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Hürriyetine ve bağımsızlığına düşkün olan bir milletin 26 Ağustos 1922’de başlayıp, 30 Ağustos’ta nihayetlendirdiği bu zafer, Türkiye’nin kuruluşuna ön ayak olduğu gibi, geleceğimizin de en önemli yapı taşlarından biri olmuştur. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum dedi.